Over Gräper Automotive

Met wie doet u zaken?

Gräper Automotive

Gräper Automotive heeft jarenlange ervaring in de autobranche, gericht op het importeren van auto's uit het luxere segment.

Onze werkzaamheden hebben geleid tot een zeer tevreden en loyale klantenkring. Klanten refereren naar onze snelheid, kundigheid, transparantie en hoge service graad.

Onze passie voor deze auto’s combineren wij met deskundigheid en perfectie. Wij hebben altijd het doel kwalitatief hoogwaardige auto’s te leveren tegen een betaalbare prijs.

Ons team

Oscar Gräper

Oprichter

Capelle aan den IJssel

Onder de rook van Rotterdam

Vanuit Capelle aan den IJssel werken wij binnen de regio Rotterdam-Rijnmond, Krimpenerwaard, Alblasserwaard en omstreken voor diverse services in de automobielbranche!

Import bemiddeling

1st. Class service!

Het aanschaffen van een nieuwe auto moet een feest zijn, wij doen er alles aan om dat feestje volledig naar wens te maken!

Tot uw dienst!

Uw auto, het is een onderdeel van uw uitstraling. Wij zorgen ervoor dat u voor de dag kunt komen!

Hoogwaardige service!

Uitstekende Service staat boven aan op ons lijstje. Wij halen het onderste uit de kan om alles naar uw wens te maken!

Evaring

Wij zijn al jaren lang actief in de automobielbranche, gespecialiseerd in het importeren van jong gebruikte premium merken.

Tevreden klanten

Wij hechten heel veel waarde aan een goede relatie. Blije gezichten en goede referenties geven ons motivatie voor de volgende opdracht.

Wat vinden onze klanten?

Klanttevredenheid