Auto Importeren

Jouw droomauto dichterbij dan ooit

Niet alleen worden tegenwoordig steeds vaker luxe auto's uit Duitsland geïmporteerd vanwege het prijsvoordeel, ook is het aanbod plotseling velen malen groter geworden door over de grens te kijken. Het voordeel is dat een droomauto uit Duitsland die minder eenvoudig te vinden is in Nederland opeens binnen handbereik komt. Een auto kopen in Duitsland en deze invoeren naar Nederland is wel een traject waar je zin in moet hebben. Wij hebben hier een speciale methode voor en hebben velen autoliefhebbers blij gemaakt met een importauto.

Het laten invoeren van een occasion uit Duitsland loont de moeite. Het levert bij de aanschaf van een nieuwe auto een besparing op van duizenden Euro’s ten opzichte van dezelfde auto bij de dealer in Nederland.

Onze werkwijze

In enkele snelle stappen kunnen wij een auto importeren uit het buitenland. Dit hebben wij voor diverse tevreden opdrachtgevers gedaan. Wij werken namelijk zonder verrassingen achteraf.

Wij hanteren hiervoor drie verschillende servicepakketten. Van uitsluitend de BPM-calculatie tot ons full-service pakket.