Buitenlandse auto invoeren

Auto invoeren uit het buitenland

Onze werkwijze is transparant en duidelijk, zonder verrassingen achteraf. Wij bieden drie verschillende servicepakketten aan voor het importeren van occasions uit Duitsland.
Het importeren van uw droomauto wordt binnen enkele stappen uitgevoerd. Hoogwaardige service en gemak voor onze opdrachtgevers staat bij ons voorop. Wij streven naar volledige ontzorging en tevredenheid van onze klanten.

Niemand betaald graag teveel. Ook niet degenen die zich op het eerste oog van alles lijken te kunnen permiteren. Dus ook voor luxe auto's wordt door niemand met plezier teveel betaald.

De besparing van enkele duizenden Euro’s is een groot argument voor mensen om voor importeren te kiezen. Met ons full-service pakket maken wij het invoeren nog interessanter.

Steeds meer Nederlanders zien in dat het importeren van een auto zichzelf terugverdiend.

Technische staat importauto

Voordat wij een bestelde auto op transport naar Nederland zetten voeren een technische inspectie uit aan de auto op locatie in Duitsland.

Hiermee is de technische staat van de jonge occasion gegarandeerd en checken wij of er geen schade is. Na onze inspectie geven wij u advies over de aanschaf. Hierdoor loopt u geen enkel risico. Vervolgens heb je zo min mogelijk omkijken naar het invoeren van de auto naar Nederland. Wij handelen de administratieve rompslomp voor u af en verzorgen de tenaamstelling van de auto. Het enige dat u wenst is ten slotte zo snel mogelijk lekker rijden.

Mocht u samen met ons de grens over willen op zoek naar uw droomauto, laat ons dit dan weten, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Na 11 snelle stappen kunt u in uw nieuwe droomauto rijden.

U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier of gewoon even bellen op 0180 – 76 40 18.