Carwrapping

IMG_1585
IMG_0608

Carwrapping

Natuurlijk wil je als autoliefhebber de auto zien stralen. Helaas is een simpele wasbeurt niet altijd voldoende. Om de auto weer helemaal stralend te krijgen is het dan van belang om hem professioneel te laten poetsen. Hierin bieden wij veel mogelijkheden. Afhankelijk van wat de auto nodig heeft bepalen we samen met jou de gewenste behandeling.

steenslagfolie

Steenslagfolie, ook wel Paint Protection Film (PPF) fungeert als beschermlaag voor uw lak. Het aanbrengen van de steenslagfolie is vergelijkbaar met een wrap, maar hoeft overigens geen zichtbaar effect op de lak te hebben. Het plakken van steenslagfolie is een noodzaak om de kwaliteit van de lak van de auto te kunnen waarborgen.

Ruiten tinten

Soms komen de ramen van uw auto niet goed uit. Een oplossing hiervoor kan dan het tinten van de ramen zijn. Door de ramen te verdonkeren voorkom je niet alleen dat er gemakkelijk naar binnen gekeken wordt, maar verander je ook het uiterlijk van de auto.

Kwaliteit

Het wrappen van een auto is enkel mooi wanneer dit echt goed gebeurd. De folie moet allereerst van goede kwaliteit zijn en vervolgens moet deze nog netjes op de auto geplakt worden. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit folie, zodat de auto na het wrappen nog lang mooi blijft, en plakken de folie er vervolgens uiterst nauwkeurig op.

Kosten

De kosten voor het wrappen van jouw auto is sterk afhankelijk van de wens en het type auto. We maken daarom graag een offerte voor je op maat, zo weet je altijd vooraf wat de totale kosten zullen zijn.

Totaal plaatje

Het wrappen van de auto in een andere kleur is een grote verandering. Vrijwel elke kleur is mogelijk, wat de auto vaak uniek maakt. Toch vindt niet iedereen dat de auto na het wrappen al helemaal af is, sommige mensen willen de auto volledig naar eigen wens restylen. Denk aan het nemen van andere velgen of het monteren van sierstukken op de auto.

DSC05801
DSC03818

Meer informatie

Voor meer informatie over carwrapping of steenslagfolie verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw wensen of kunnen u informeren over de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
Info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
10.00 - 18.00 Maandag
10.00 - 18.00 Dinsdag
10.00 - 18.00 Woensdag
10.00 - 18.00 Donderdag
10.00 - 18.00 Vrijdag
10.00 - 16.00 Zaterdag
Gesloten op Zondag