Carwrapping

IMG_1585
IMG_0608

Carwrapping

Wil jij jouw auto graag laten wrappen? Dat kan bij ons! Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren. Je kunt kiezen om verschillende onderdelen te laten wrappen zodat je bijvoorbeeld alle chroom accenten van jouw auto juist een hoogglans zwarte kleur geeft. Dit zorgt voor een hele andere uitstraling. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om de gehele auto van een andere kleur te voorzien.

steenslagfolie

Steenslagfolie (ook wel Paint Protection Film) fungeert als beschermlaag voor de lak van een auto. Het aanbrengen van deze PPF folie is vergelijkbaar met het aanbrengen van een wrap alleen hoeft deze folie geen zichtbaar effect op de lak te hebben. Het aanbrengen van steenslagfolie is noodzakelijk om de kwaliteit van de lak te behouden.

Ruiten tinten

Door de ramen van de auto te verdonkeren voorkom je dat er gemakkelijk naar binnen wordt gekeken én verander je het uiterlijk van de auto. Er zijn veel verschillende opties mogelijk waar we je graag verder in adviseren. Ook kunnen we bijvoorbeeld alle accenten en/of sierlijsten op de auto voorzien van een zwarte wrap. Dit kan een heel ander uiterlijk geven aan de auto.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je er voor kiest om jouw auto te voorzien van een wrap is het belangrijk dat er zorgvuldig te werk wordt gegaan. Dit zal er niet alleen voor zorgen dat de lak van de auto niet beschadigd, maar ook dat de wrap zo lang mogelijk mooi blijft. Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. We denken graag met je mee!

Kosten

De kosten voor het wrappen van een auto lopen uiteen omdat het afhankelijk is van jouw wens en welk type auto je graag wilt laten wrappen. We maken daarom graag een offerte voor je op maat zodat je altijd vooraf weet wat de totale kosten zullen zijn.

INTERESSE?

Dat begrijpen we! Het beste kan je even een e-mail sturen met een foto van de auto en jouw specifieke wens naar info@graperautomotive.nl zodat we een offerte voor je kunnen maken. Je hoort snel van ons!

DSC05801
DSC03818

Meer informatie

Voor meer informatie over carwrapping of steenslagfolie verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw wensen of kunnen u informeren over de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
Maandag 10.00 - 18.00 uur.
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur.
Woensdag 10.00 - 18.00 uur.
Donderdag 10.00 - 18.00 uur.
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur.
Zondag gesloten.