Import bemiddeling

DSC02198
DSC05594

Voordelen

Het importeren van een auto lijkt vaak lastig en je zal je misschien afvragen of dit wel aantrekkelijk is om te doen. Een auto uit het buitenland halen brengt echter veel voordelen met zich mee. Door de zoektocht niet te beperken tot Nederland groeit het aanbod exponentieel waardoor je geen concessies hoeft te doen. Daarnaast is het in veel gevallen goedkoper om een auto te importeren, dan wanneer je dezelfde auto in Nederland zou aanschaffen.

kritisch

Hoewel wij met regelmaat een auto importeren zal dat voor jou waarschijnlijk niet het geval zijn. Daarom zijn wij altijd extra kritisch voordat de auto wordt ingevoerd. We controleren de auto en zorgen dat deze aan onze standaard voldoet. Wanneer dit niet het geval is raden we de import van de auto af en zoeken we graag verder.

Risico's

Wanneer je zelf een auto importeert brengt dat risico's met zich mee. Je kunt dan tegen onaangename verrassingen aanlopen. Voorkom dit door hulp te zoeken bij het importproces. Wij kunnen het gehele proces voor je uit handen nemen. Op deze manier minimaliseer je de risico's en hoef je je geen zorgen te maken.

Heb je interesse in een auto uit het buitenland? Wij helpen u graag!

Hoe gaat het in zijn werk?

DSC08533

Zoektocht

Misschien heb je je droomauto al online gezien en weet je precies welke auto je wilt. Wij hoeven dan niet voor je op zoek te gaan en verzorgen de import voor de gewenste auto. Heb je de gewenste auto nog niet gevonden? Dan kunnen wij voor je op zoek gaan. We bespreken je wensen en gaan vervolgens binnen ons brede netwerk opzoek naar jouw droomauto. Wanneer we hem gevonden hebben nemen we natuurlijk direct contact met je op!

Importeren

Gedurende het gehele importproces ontzorgen we je volledig. Hierdoor hoef je enkel geduldig te wachten tot het importeren van de auto volledig afgerond is. Wij taxeren de auto zodat we altijd het meest gunstige bpm-bedrag kunnen aanbieden en laten de auto keuren. Voordat je hem bij ons ophaalt maken we hem helemaal rijklaar voor aflevering.

Kwaliteit

Kwaliteit staat zeer hoog bij ons aan het vaandel. We controleren daarom altijd de onderhoudshistorie en kilometerstand van alle auto's die bij ons binnen komen.

Kosten

De kosten voor het importeren van een auto zijn per situatie verschillend. Er moet rekening gehouden worden met belastingen, transport en overige kosten. Wij zorgen er altijd voor dat de totale kosten voor het importeren bij jou bekend zijn. We voorkomen zo dat onverwachte kosten in rekening gebracht worden. Ben je benieuwd wat het importeren van de auto die je op het oog hebt kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DSC01657

Meer informatie

Voor meer informatie over deze dienstverlening verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het zoeken naar uw droomauto of het importeren van een auto die u al gezien heeft. Wij hebben jarenlang ervaring met het importeren van auto's en helpen u daarom graag om tijd en geld te besparen en de risico's te beperken.

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
Maandag 10.00 - 18.00 uur.
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur.
Woensdag 10.00 - 18.00 uur.
Donderdag 10.00 - 18.00 uur.
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur.
Zondag gesloten.