Chiptuning

Chiptuning-4
Chiptuning-2

Chiptuning

Tegenwoordig zijn veel auto's uitgerust met software en elektronica die het vermogen van de auto reguleren. Met behulp van chiptuning is het mogelijk om deze software aan te passen en daarmee op een veilige en eenvoudige manier meer vermogen en koppel te genereren. De chiptuning voeren wij uit bij ons in de werkplaats. De software zelf wordt geschreven door professionals, waardoor de software optimaal is voor jouw specifieke auto en wij de kwaliteit kunnen garanderen.

Kosten

Chiptuning is een relatief goedkope vorm van vermogen- en koppeltoename. Dit komt doordat de auto enkel een softwarematige aanpassing ondergaat. De kosten hiervan zijn sterk afhankelijk van het merk en type auto. Voor een prijsopgaaf voor jouw auto verzoeken we je om contact met ons op te nemen.

Tuning

Naast de standaard chiptuning zijn er velen andere mogelijkheden om je auto meer vermogen en koppel te laten behalen. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van downpipes en bij passende software of een andere luchtinlaat. Hierin kunnen wij je adviseren en een mooie totaalofferte opstellen. Wil je dus net wat meer uit je auto halen, neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over een chiptuning verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Tegenwoordig is chiptuning mogelijk voor bijna elke auto. We informeren u graag over vermogens- & koppelwinst en de bijbehorende kosten.

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
Maandag 10.00 - 18.00 uur.
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur.
Woensdag 10.00 - 18.00 uur.
Donderdag 10.00 - 18.00 uur.
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur.
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur.
Zondag gesloten.